DESPRE DESIGN

Cr Design - design interior

De multe ori răsfoim reviste de design interior și visăm să avem o casă amenajată armonios, în care culorile se îmbină frumos, în care lumina invadează spaţiul camerei prin fereastra căreia se întrezărește ca o desăvârșire grădina.

Ne imaginăm cât de frumos ar fi să avem o baie mare, cu cadă în mijloc, decorată în culori pe care, în mod normal, ne este teamă să le combinăm, sau un dormitor care să vorbească despre noi, să spună povestea noastră, dar nu știm exact cum să facem acest lucru.
Ne imaginăm senzația pe care am putea-o trăi în aceste spații, cum ar fi să fim într-o cameră de hotel sau într-un restaurant pe care le-am întâlnit într-una dintre călătoriile noastre și care au trezit în noi emoții de neuitat. Fiecare încăpere spune o poveste.

Ce face un designer?

  • Creează realitatea plecând de la vise, dorințe, emoții
  • Transformă încăperea într-un spațiu primitor, cald, face ca o casă să însemne acasă
  • Face dintr-un restaurant, o cafenea sau o cameră de hotel un spațiu în care ne face oricând plăcere să revenim
  • Reinterpretează biroul în care ne petrecem o bună parte din zi și îl transformă într-un spațiu aerisit care să ne pună în valoare creativitatea

Un DESIGNER pune accent pe frumusețe, armonie, cromatică, stil și are mereu în vedere destinația practică a spațiului amenajat. Acest lucru face ca, în final, încăperea să fie primitoare, aerisită, fără elemente care încurcă sau deranjează.

Un DESIGNER, odată ce a creat conceptul, ține cont de bugetul alocat lucrării, știe de unde să achiziționeze fiecare obiect de mobilier sau de decor și integrează armonios toate aceste elemente.

La finalul proiectului regăsim îmbinarea armonioasă dintre culoare, frumuseţe, stil și ergonomie, unde accentul luminii naturale amplifică scenografia luminii artificiale.

Cr Design - design interior